Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Toca Blocks, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Toca Block është një lojë unike në të cilën do të ndërtoni qytetin tuaj me larminë e blloqeve që keni në dispozicion, më pas të luani, dhe t'ja dërgoni miqve tuaj. Sot këtë lojë mund ta shkarkoni falas për një periudhë kohe të limituar.


- Waypoint: Never Lose Your Way, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Waypoint është një program që ju vjen në ndihmë kur keni nevojë të ruani vëndndodhjen në hartë. Mund ta përdorni për të ruajtur vëndin e parkimit apo një restorant i cili ndodhet jashtë qytetit. Sot mund ta shkakoni falas atë.


- The little fox stickers, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
The little fox stickers është një program i cili do të shtojë në tastierën e iOS ikona që mund ti dërgoni me mesazhe, të cila shprehin emocione duke animuar një dhelpër. Sot këtë program mund ta merrni falas.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment