Loja e famshme TEKKEN, ku duhet të dyluftoni në beteja me një sistem kontrollesh të frymëzuar nga artet marciale nga e gjithë bota, është përditësuar për iPhone dhe iPad duke arritur në versionin 1.2. Midis risive të shumta, përveç mundësisë për të dyluftuar me miqtë tuaj në kohë reale, është shtuar edhe një personazh i ri, Akuma, që vjen direkt nga Street Fighter!

Karakteristikat e reja:
  • Një personazh i ri;
  • Evente të reja live me Akuma;
  • 5 materiale të reja të personalizueshme për Akuma;
  • Është modifikuar nivelimi i përgjithshëm i dyluftimeve;
  • Janë shtuar disa stile të reja;
  • Është riekuilibruar ekonomia e materialeve. 

0 komente:

Post a Comment