Që me iPhone X, Apple ka bërë një hap përpara për sa i përket ekranit, falë teknologjisë OLED, nuk është një mister. Por tani ka mbërritur edhe mirënjohja zyrtare për iPhone X dhe modelin e fundit iPad Pro.

Display Industry Award ka vlerësuar ekranin e iPhone X dhe iPad Pro si më të mirët duke i konsideruar ato si një "inovacion të vërtetë". Çmimi Display Week ndahet në disa katergori dhe iPhone X ka fituar në kategorinë “Display Applications of the Year” /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment