WWDC 2018 do të nisë më 4 Qershor dhe ndër vite jemi mësuar të kuptojmë çfarë fshihet pas imazhit të konferencës Apple që shpesh fsheh disa detaj të rëndësishme. Këtë vit nuk bëhet fjalë për një imazh të thjeshtë por për një animacion ku shohim disa elementë grafik të iOS dhe MacOS në lëvizje.

Siç e shikoni, çdo element është në 3D dhe kjo mund të jetë edhe një nga risitë kryesore të iOS 12. Natyrisht nuk presim një revolucion të madh nga ana grafike, por është shumë e mundur që një efekt parallasse të aplikahohet jo vetëm në sfondin në Lockscreen por edhe në pamjen grafike.

Për shembull, brenda aplikacionit Settings mund të kemi të njëjtën grafikë që kemi sot por me një ndryshim, që nëse lëvizim pak telefonin do të shfaqen disa dritëhije për të dhënë efektin e thellësisë së ekranit. Mund të ndryshojnë krejtësisht edhe animacionet me diçka më të sofistikuar në 3D. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment