Sigurisht, jeni gjetur në një situatë të tillë, kur në “News Feed” në Instagam iu paraqiten fotografi të personave që ndiqni por për një arsye ose tjetër nuk mund t’i hiqni nga lista e të ndjekurve. Por, tani Instagram ka shtuar një opsion “Mute” me anë të cilit ju mund të largoni postimet e tyre nga “News Feed” dhe ata nuk do ta kuptojnë fare këtë.


Gjithmonë ju mund të shfuqizoni opsionin dhe të ktheni fotografitë e tyre që të ju shfaqen përsëri. Gjithashtu ju mund të zgjedhni t’i shihni “postimet dhe fotografitë” e heshtura dhe përdoruesi nuk do të informohet për asgjë. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment