iMyFone TunesFix është një program për Windows që bën të pamundurën për të riparuar problemet e iTunes, si: probleme në lidhje me instalimin ose lidhjen me pajisjet iOS, backup, recovery dhe probleme të ndryshme. Programi mund të përdoret pas problem pasi nuk do të rrezikoni të humbisni të dhëna nga iTunes.

TuneFix analizon iTunes në mënyrë automatike dhe dallon me thjeshtësi problemet e programit duke i riparuar ato në mënyrë që të mos keni nevojë ta instaloni nga fillimi. Ky program ju ofron edhe munësinë të fshini iTunes krejtësisht dhe pa lënë asnjë shenjë në kompjuterin tuaj.

Për më tepër ju ftojmë të vizitoni faqen zyrtare të TuneFix. Me kodin ekluziv 732-VMX-8XV mund të kurseni deri në 40% nëse vendosni të blini versionin Premium. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment