Google zbuloi aplikacionin e lajmeve me inteligjencën artificiale javën e kaluar në konferencën e zhvilluesve dhe sot mbërriti zyrtarisht në App Store për 127 shtete. Aplikacioni i ridizajnuar do të zëvendësojë Google Play Newsstand. Google beson se aplikacioni i ri do ta bëjë më të lehtë gjetjen dhe konsumin e lajmeve.

Inteligjenca artificiale do të mësojë nga ju dhe gradualisht tu ofrojë përmbajtje që u përshtaten shijeve tuaja. Sapo të hapni aplikacionin vëreni panelin “For You” ku gjeni një përmbledhjeve të lajmeve me rëndësi. Seksioni i radhës janë titujt kryesor nga bota, biznesi, teknologjia, sporti, shkenca dhe shëndeti.

Seksioni final është “Newsstand” ku grumbullohen lajme nga 1,000 burime mediatike sipas Google. Në të ardhmen pritet implementimi i një veçorie të quajtur “Subscribe with Google” ku publikuesit mund të ofrojnë abonime me pagesë. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment