Në tremujorin e parë të këtij viti, sistemi operativ iOS është më i preferuari në vendet ku flitet anglisht - Australi, Kanada, Britani e Madhe dhe Shtetet e Bashkuara - edhe në Japoni. Edhe në Suedi ruan avantazhin.

Ndërsa Android, ruan lidershipin e tij në Argjentinë, Brazil, Kolumbi, Egjipt, Francë, Gjermani, Itali, Spanjë, Indi, Malaizi, Poloni, Rusi dhe në Afrikën e Jugut. iOS, megjithëse pozicionohet i dyti, është rritur shumë në këto shtete.


Këto janë rezutatet e Mobile Web Intelligence Report të publikuara ditët e kaluara nga DeviceAtlas që ka deklaruar se në Indi, KaiOS, platforma mobile që është përdorur edhe nga modeli i ri Nokia 8110, rrezikon të zbresë në vendin e dytë iOS. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment