Është e disponueshme në App Store, Oddmar, një lojë për iPhone dhe iPad e realizuar nga të njëjtit autor të lojës Leo's Fortune. Një lojë që premton shumë dhe që mund të jetë ndër më të shkarkuarat e këtij viti.

Personazhi Oddmar nuk arrin të përshtatet me jetën në fshat, nuk konsiderohet shumë nga vikingët e tjerë, deri sa një ditë ka mundësinë të tregojë kapacitetet e tij, por për për këtë duhet të paguajë një çmim shumë të lartë... /iPhoneAlbania


Oddmar | iOS 11 | App Store - 5,49€

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment