Ja si imagjinohet të jetë sistemi i ardhshëm operativ iOS që do të prezantohet më 4 Qershor gjatë WWDC 2018. Me një Lockscreen të ri që përmban disa sfonde dinamike në gjëndje të lëvizin edhe pa përdorur 3D Touch. Njoftime të grupuara në bazë të aplikacioneve. Stil Apple Watch për të lexuar me shpejtësi mesazhet, temperaturën, thirrjet, aktivitetin fizik, dhe shumë funksione të tjera. Për më tepër ju ftojmë të shikoni videon e mëposhtme. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment