Grupi i iAppleBytes ka analizuar pesë modele iPhone duke bërë një test të autonomisë së baterisë përpara dhe pas instalimit të iOS 11.3 në këto modele: po flasim për një iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 7 dhe iPhone 8.

Rezultati final nuk është shumë premtues për versionin e fundit iOS. Duke u bazuar në testimet e bëra në këto modele, duket se kohëzgjatja e baterisë përkeqësohet pas instalimit të iOS 11.3, siç mund ta shikoni edhe në grafikun e mëposhtëm.


Videoja integrale e testit të bërë është e disponueshme në kanalin zyrtar të iAppleBytes, të cilën po ua propozojmë këtu:

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment