Versioni iOS i lojës Fortnite Battle Royale është më në fund i disponueshëm për të gjithë në App Store. Kjo lojë nuk është kompatibël me këto pajisje: iPhone 5S, 6, 6 Plus, iPad Air, Mini 2, Mini 3 dhe iPod Touch. Kërkon një lidhje interneti të vazhdueshme dhe iOS 11 si sistem operativ.

Fortnite Battle Royale në versionin mobile ka të njëjtin gameplay, të njëjtat harta, materiale dhe përditësime ditore që ofrohen edhe në platformat e tjera si: PS4, Xbox One, PC dhe MAC. Për momentin nuk ka informacione se kur do to të jetë e disponueshme për Android.

Fortnite Battle Royale | iOS 11 | App Store - Falas

0 komente:

Post a Comment