Formati HEIF i integruar në iOS 11 dhe macOS High Sierra, do të mbështetet edhe nga Windows 10 dhe Android P. HEIF (High Efficiency Image File Format) është një format që arrin të kursejë deri në 50% hapësirë në krahasim me formatet e tjera, duke ruajtur cilësinë e imazheve.

Me përditësimin Redstone 4, që do të quhet Spring Creators Update, aplikacioni Foto i Microsoft për Windows 10 do të mbështesë edhe formatin HEIF. Formati HEIF është integruar edhe në Android P, sistemin më të ri mobile të Google. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment