Dead Rivals – Zombie MMO, loja më e re nga Gameloft, është e disponueshme falas në App Store. Në këtë lojë duhet të eksloroni një botë të re post-apokaliptike të populluar nga zombi. A do të arrini të mbijetoni?

Do të keni mundësinë të personalizoni pamjen fizike të heroit tuaj dhe të ndërtoni një arsenal armësh për t'u përballur me armiqtë tuaj në beteja të ndryshme online. Mund të zgjedhni komanda të ndryshme dhe pikën e referimit që dëshironi.


Dead Rivals – Zombie MMO | iOS 8 | App Store - Falas

0 komente:

Post a Comment