Sipas sondazheve të fundit, kush blen një makinë të re me CarPlay ose Android Auto është shumë i kënaqur me këto sisteme, duke i shfrytëzuar ato gjithmonë. Janë rritur edhe përdoruesit që kërkojnë njërin prej këtyre shërbimeve përpara se të blejë një makinë.

Sondazhi tregon se 34% e pronarëve të automjeteve me CarPlay shfrytëzon këtë sistem për të menaxhuar të gjithë sistemin audio in-car. Gjithashtu, 32% e tyre përdor CarPlay si navigator satelitar. Shumë e lartë është edhe përqindja e përdoruesve që shfrytëzon komandat vokale për të aktivizuar funksione të caktuara ose për të lexuar mesazhet e fundit.

85% e përdoruesve është shumë i kënaqur nga CarPlay dhe 90% prej tyre do ia këshillonin atë miqve të tyre. Numra të ngjashëm janë arritur edhe nga Android Auto. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment