Pasi lëshimit zyrtar të iOS 11.3, Apple lëshon edhe versionin e parë beta të iOS 11.4, përditësimit të ri software për iPhone, iPad dhe iPod touch që do të jetë i disponueshëm në një version publik gjatë javëve të ardhshme.

Çfarë ndryshon me iOS 11.4 Beta 1: rikthehen mesazhet në iCloud, një funksion i shtuar në versionin beta të iOS 11.3 por që nuk është prezent në versionin final. Do të shtohet gjithashtu edhe AirPlay 2. Për momentin iOS 11.4 beta 1 është i disponueshëm si përditësim për përdoruesit e regjistruar në programin Developer të Apple. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment