Apple sapo ka lëshuar një përditësim të ri iOS duke arritur në versionin 11.3.1. Ky update sistemon një problem të lidhur me ekranet jo origjinalë. iOS 11.3.1 përmirëson sigurinë e iPhone dhe iPad duke zgjidhur problemin që mund shkaktonte mosfunksionimin e rregullt të touch screen në disa modele iPhone 8.

Shënim: zëvendësimi i ekranit me pjesë këmbimi jo-origjinale mund të kompromentojë cilësinë e imazheve dhe të shkaktojë difekt në funksionim. Riparimet e ekranit të çertifikuara nga Apple bëhen nga ekspertë të kualifikuar që përdorin pjesë Apple origjinale. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment