Vetëm për pak ditë, nëpërmjet aplikacionit Apple Store mund të shkarkoni falas lojën "Starman: Tale of Light". Në këtë lojë duhet të shoqëroni dhe udhëhiqni personazhin Starman në skenare fantastike me atmosfera mjaft delikate. Nëpërmjet disa puzzle, duhet të rekuperoni ngadalë e ngadalë dritën.


Loja kushtonon 4,49€, por falë aplikacionit Apple Store sot mund ta shkarkoni atë falas. Mjafton tue hapnia aplikacionin, të shkoni tek seksioni Discover, zbrisni poshtë dhe klikoni linkun "Donwnload now for free". Më pas shtypni Continue dhe zgjedhni opsionin Redeem dhe vendosni adresën tuaj Apple ID dhe fjalëkalimin, më pas shtypni butonin Done. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment