Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- BusyBox: Track Your Time, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
BusyBox është një program i dobishëm i cili ju jep mundësinë të ruani kohën që harxhoni në aktivitete të ndryshme ditore. Vetëm me pak klik-e do të keni informacione për çdo aktivitet të cilat do t'ju ndihmojnë

- Scan QRCode, Barcode and Create All Type Code, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Scan QRCode është një program i dobishëm për të lexuar ose krijuar barcode. Gjithashtu çdo lexim që do të bëni do të ruhet në program dhe më pas mund ti lexoni ato kur të keni përsëri nevojë. Sot mund ta merrni falas këtë program.Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment