WhatsApp i jep më shumë kohë rimendimit. Aplikacioni po zgjeron kohën e nevojshme për një pendim, për të fshirë mesazhet që dërgojmë gabimisht. Deri tani koha për këtë ishte vetëm 7 minuta, por tashmë bëhet një orë. Ky version ishte fillimisht i disponueshëm në një version Beta.

Ky funksion u fut në WhatsApp tetorin e kaluar me limitin 7 minuta dhe quhet “Elemino mesazhet për të gjithë”. Për të tërhequr mbrapsht një mesazh në grup apo mes dy personash, mjafton ta përzgjedhësh mesazhin dhe të zgjedhësh opsionin “Eleminoje për të gjithë”.

Megjithatë ky veprim nuk është 100% i sigurtë sepse lë gjurmë. Kjo pasi, personit që i ka shkuar mund ta ketë parë mesazhin para se të fshihet, apo ta lexojë nga njoftimet që vijnë në smartphone. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment