Është i disponueshëm në App Store aplikacioni "Paste 2", mjaft i domosdoshëm që ofron mundësinë për të kopjuar çdo lloj materiali dhe për t'a përdorur më pas në aplikacione të tjera pa patur nevojë të përsërisim gjithmonë veprim klasik copy-paste.

Paste 2 ka patur një sukses në versionin për Mac dhe tani ka ardhur momenti të shfrytëzojmë potencialin e tij edhe në pajisjet iOS. Paste 2 shpëton çdo shënim në një database, i gatshëm për t'u përdorur në çdo moment, duke e përmirësuar veprimin klasik copy/paste që njohim ne.

Paste 2 | iOS 10 | App Store - Falas

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment