Instagram ka lëshuar një përditësim të aplikacionit të saj për iOS, duke shtuar disa risi të rëndësishme. Me këtë përditësim, tani mund të ndiqni çdo hashtag, për të zbuluar foto, video dhe persona në Instagram.

Kur gjeni një hashtag që ju pëlqen, hapni faqen përkatëse dhe shtypni butonin Follow; nga ai moment do të filloni të shikoni postimet kryesore që përdorin atë hashtag dhe disa nga historitë më të reja të miqve tuaj. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment