Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:
- Amount: Unit Converter, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Amount Unit Converter është një program i dobishëm i cili ju jep mundësinë të konvertoni vlera të ndryshme nga një njësi matëse në një tjetër. Ndryshe nga programet e tjerë, ai është mjaft i thjeshtë për tu përdorur dhe është ndërtuar mbi një grafikë të bukur.


Orderly: To Do List Location Base Reminders, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Orderly është një program i dobishëm i cili ju jep mundësinë të krijoni shënime të eventeve ditore si dhe të shënoni  dhe vëndndodhjen në hartë në mënyrë që kur të kujtoheni për eventin, të keni informacion edhe për vëndin ku duhet të shkoni.


Sudoku Pro Edition, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Sudoku Pro Edition është një lojë në të cilën ju do të luani lojën e famshme sudoku në nivele mjaft të vështira të cilat do të vënë mëndjen në lëvizje. Nëse jeni të apasionuar pas kësaj lojë atëher ja vlen ta shkarkoni në iDevice.

Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment