Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

Fun Golf GPS, nga 0,89€, falas /iPhone, iPad
Ky aplikacion është alternativa e vetme që ofron hartat tridimensionale të rreth 32.000 fushave të golfit në të gjithë botën, pa paguar asnjë kosto vjetore. Fun Golf monitoron pozicionin tuaj në fushën e golfit, duke na treguar distancën dhe duke na këshilluar shkopin që duhet të përdorim, duke mbajtur shënim gjuajtje, etj...Perloo, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Perloo është një lojë me temë kuic por mjaft inovative. Duhet të zgjidhni të gjitha problemet gjeometrike që të zbuloni të vërtetën finale. Ja vlen ta merrni edhe këtë lojë.


NodeBeat, nga 2.69€, falas. /iPhone, iPad
Ky program na lejon të shprehim pasionin për muzikën duke lidhur pikat të cilat përfaqësojnë nota dhe ritme, për të krijuar kështu melodi që më pas mund ta dëgjojmë. Në dispozicion do të keni rreth 20 shkallë muzikore si dhe mjaftë elementë muzikorë që shprehen me pika ose me kuadratë.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment