Microsoft ka realizuar një aplikacion të ri për iOS që e bën më të thjeshtë transferimin e fotove nga iPhone në PC Windows. Aplikacioni quhet Photos Companion dhe ka lindur si një projekt i Garage Microsoft, aty ku punonjësve të kompanisë i jepet mundësia të punojë me aplikacione eksperimentale.

Photos Compaion lidhet direkt me aplikacionin e fotove të integruar në Windows 10 dhe lejon transferimin e shpejtë të fotove në iPhone. Aplikacioni funksionon duke e lidhur iPhone-in nëpërmjet një kodi QR me aplikacionin e fotove të Windows 10. /iPhoneAlbania

Photos Compaion | iOS 10.2 | App Store - Falas

0 komente:

Post a Comment