Lista finale e Emoji 11.0 është finalizuar dhe prezanton 157 emoji të reja. Siç raporton Emojipedia, përditësimi në versionin 11.0 do të vijë për të gjithë përdoruesit nga gjysma e dytë e vitit 2018. Zakonisht Apple i përditëson ato në vjeshtë, pas lëshimit të një versioni të ri iOS.


Këtë vit janë prezantuar shumë më përpara në krahasim me vitet e tjera. Vitin e kaluar janë prezantuar në korrik. Pas këtij përditësimi numri total i Emoji zyrtare arrin në 2.832! Për herë të parë do të kemi edhe Emoji të kthyeshëm. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment