Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Amber Route, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Amber Route është një lojë me aventurë dhe aksion ku ju do të luani në rolin e një eksploruesi i cili do të zbulojë të gjitha sekretet e vëndeve të Azisë jugore. Kini kujdes sepse duhet të përballeni me krijesa të frikshme dhe enigma të cilat kërkojnë të gjithë përqëndrimin tuaj. Sot mund ta shkarkoni falas atë.


Speech Recogniser, nga 2.79€, falas. /iPhone
Speech Recogniser është një program mjaft interesant i cili do t'ju japë mundësinë të shkruani mesazhe duke folur. Programi do të njohë të folurën edhe do ta transfojmojë atë në tekst të cilin mund ta dërgoni tek kontaktet tuaja. Ja vlen ta merrni këtë program.


Let's Led, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Let's Led është një program argëtues i cili ju jep mundësinë të shfaqni në ekranin e iDevice, fjalë apo ikona të përzgjedhura sikur ato të ishin krijuar me llampat LED. Sot këtë program mund ta shkarkoni falas.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment