Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

2 Things at Once, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
2 Things at Once është një lojë me temë kuic e cila do të vërë në lëvizje mëndjen tuaj. Ajo është krijuar për të stërvitur dy hemisferat e trurit në mënyrë që ai të jetë gjithmonë aktiv. Ja vlen ta provoni këtë lojë.


River Raid Original, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
River Raid Original është një lojë e krijuar në vitet 80-90' dhe e sjellë së fundmi edhe në iOS. Qëllimi i lojës është të drejtoni një avion luftarak  i cili duhet të arrijë në destinacion duke eliminuar të gjitha pengesat që gjen gjatë rrugës. Ja vlen ta provoni këtë lojë.


Summbot, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Summbot është një program i cili ju jep mundësinë të lexoni vetëm pjesët kryesore të një artikulli. Do të mjaftojë të kopioni link-un e artikullit të preferuar në këtë program dhe ai do të shfaqë vetëm fjalitë që mund të jenë të rëndësishme për ju, duke u bazuar në disa statistika.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment