Pas lëshimit të versionit të parë beta për zhilluesit, Apple ka lëshuar sot iOS 11.3 në versionin beta publik, që është i disponueshëm për të gjithë përdoruesit që janë regjistruar në programin Apple Seed.

Ky përditësim duhet të përmbajë të njëjtat risi të versionit Beta 1 të iOS 11.3, duke u fokusuar kryesisht tek përmirësimi i qëndrueshmërisë dhe sigurisë së sistemit, duke shtuar Animoji të reja në iPhone X, kontrolle të reja për AirPlay 2, një menu të ri fillestar të dedikuar privatësisë dhe ndonjë risi tjetër.

Nëse jeni të regjistruar në programin Apple Seed për të testuar versionin beta publik të iOS mund të shkarkoni versionin beta të iOS 11.3 që tani. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment