Siç ju kemi njoftuar më parë, edhe këtë vit eventi më i madh përsa i përket të ardhme teknologjike për konsumatorë, CES (Consumer Electronic Show) ka sjellë fjalën e fundit të teknologjisë. Një nga produktet më të veçanta të prezantuara  ishte monitori që i dedikohet të apasionuarve pas lojërave dixhitale.

Nvidia sjell për të pasionuarit monitorin BFGD (Big Format Gaming Display) i cili thyen çdo rrekord përsa i përket kualitetit dhe dimensioneve. Kualiteti i suportuar ësht 4K me 3440x1440 G-SYNC HDR i cili garanton cilësinë më të lartë që mund të gjeni në një monitor me dimesione 65-inch. Frekuenca e përditësimit arrin në 120 hz e cila garanton maksimumin e fluiditetit. Përsa i përket njësisë së imazhit ose të ashtu quajturin Frame, monitori mund të funksionojë në 2 mënyra, në atë me 24 ose 48 FPS.

Produktit pritet të vij në treg duke filluar nga mesi i 2018-ës dhe nëse jeni të interesuar për çmimin, ai nuk dihet akoma por ekspertët mendojnë se do të jetë shumë i "kripur". Më poshtë mund të shihni videon e publikuar gjatë prezantimit të saj në CES 2018./iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment