Apple ka vendosur të lëshojë një përditësim të ri iOS për të zgjidhur problemet me sigurinë, duke arritur në versionin 11.2.2. Këtë version mund ta instaloni direkt nga iPhone nëpërmjet funksionit OTA ose nga kompjuteri me anë të iTunes. Nëse e instaloni direkt nga telefoni, ky përditësim pershon 75.5MB.

Ky version korrigjon disa probleme me sigurinë dhe është i këshilluar për çdo përdorues iOS. Në mënyrë më specifike, ky update përfshin disa përmirësime në Safari dhe WebKit. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , , ,

0 komente:

Post a Comment