Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

Infinity Dungeon Evolution, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Infinity Dungeon është një lojë që i përket kategorisë RPG (Role Playing Game) në të cilën ju do të ndihmoni personazhin e lojës të luftojë në shpellat pa fund, kundra dragojve që duan ta ndalojnë atë me të gjitha mënyrat. Gjithashtu loja mund të luhet edhe online me miqtë tuaj.


iMySystem, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Ky program na tregon disa informacione për iDevice-in që po përdorim. Mund të marrim informacion në lidhje me sistemin, në lidhje me memorien fikse dhe atë dinamike, me baterinë dhe shumë informacione të tjera në lidhje me proçeset që ekzekutohen nga sistemi operativ.


Studio Music Player, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Studio Music Player është një program i cili do të sjell në iDevice një program për të dëgjuar muzikë në mënyrë mjaft të thjeshtë por duke i aplikuar pjesëve muzikore efekte të ndryshme audio. Pra ai ju ofron një panel dixhital miksimi. Ja vlen ta merrni këtë program.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment