Një funksion që pritej prej shumë kohësh, por menjëherë pasi është blerë nga Apple, Shazam përditësohet duke sjellur edhe funksionin e shumëpritur offline. Falë funksionit më të ri të Shazam, mund të gjeni titullin e një kënge pa patur nevojë për një lidhje interneti.

Tani do të mjaftojë të shtypni butonin blu dhe Shazam do të ju tregojë titullin e këngës që po dëgjonit menjëherë sapo të jeni online. Sapo këngët të jenë të disponueshme në Shazam, ju do të merrni një njoftim. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment