Kapitulli i dytë i lojës së suksesshme Monument Valley sapo ka fituar çmimin si loja më e mirë në kategorinë mobile të "Game Award 2017". Një aventurë fantastike e ambientuar në një botë surreale, ku nuk është e nevojshme të keni luajtuar kapitullin e parë të lojës për ta shijuar atë siç duhet.

Nivele të reja plot enigma për t'u zgjidhur, iluzione dhe fiksime. Në Monument Valley 2 do të shoqërojmë përsonazhin Ro dhe të bijën në zbulimin e mistereve të kodrës, duke eksploruar ambiente unik dhe duke manipuluar arkitektura të ndryshme gjatë udhëtimit tonë.
Immagine per Monument Valley 2

Monument Valley 2

USTWO GAMES LTD
5,49 €

0 komente:

Post a Comment