Apple ka lëshuar iOS 11.2.1 për të sistemuar disa bug, në veçanti një problem që mund të shkaktonte ç'aktivizimin e qasjes në remote për përdoruesit që përdorin aplikacionin HomeKit. Apple i kishte ç'aktivizuar në mënyrë provizore serverat, por tani falë iOS 11.2.1 është aktivizuar dhe funksionon normalisht.

iOS 11.2.1 zgjidh edhe një problem në lidhje me autofokusin e fotokamerës së iPhone, iPhone 8 dhe iPhone 8 Plus. Në disa raste, fotokamera e këtyre pajisjeve nuk ishte në gjëndje të fokusonte një imazh gjatë tentativave për të shkrepur një foto.

iOS 11.2.1 mund ta instaloni direkt nga Settings > Update Software. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment