Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

TrixiBrix, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
TrixiBrix është një lojë mjaft e thjeshtë grafikisht por mjaft impenjative e cila do t'ju bëjë për vete edhe do të jetë një mënyrë e mirë për të kaluar kohën tuaj të lirë. Ja vlen ta provoni.


Craze: Multiplayer Mayhem, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Craze është cilësuar si një nga lojërat më të bukura të ditës në App Store dhe sot mund ta shkarkoni falas për një periudhë kohe të limituar. Qëllimi i lojës është të fitoni sa më shumë pikë kundrejtë kundërshtarëve të cilët janë miqtë tuaj dhe luani në të njëjtin iDevice.


Infinity Dungeon Evolution, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Infinity Dungeon është një lojë që i përket kategorisë RPG (Role Playing Game) në të cilën ju do të ndihmoni personazhin e lojës të luftojë në shpellat pa fund, kundra dragojve që duan ta ndalojnë atë me të gjitha mënyrat. Gjithashtu loja mund të luhet edhe online me miqtë tuaj.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment