Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

Train Conductor 2: USA, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Train Conductor është një lojë në të cilën ju do të luani në rolin e një trenisti dhe gjithashtu një lojë e cila ka arritur mbi 5 milion përdorues nga e gjithë bota.. Detyra juaj do të jetë, dërgimin në destinacion i udhëtarëve duke ndërtuar në të njëjtën kohë dhe rrugën ku treni duhet të kalojë.


Atlantean, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Atlantean është një lojë me aventurë ku duhet të drejtoni një rrobot të sofistikuar në thellësi të oqeanit për zbuluar sekretet e fshehura. Gjatë lojë mund të përditësoni aftësitë e tij për të mposhtur pengesat që do të gjeni gjatë udhëtimit i cili ndahet në 50 nivele të ndryshme. Ja vlen ta provoni!


Track Kit: Gps Tracker, nga 2,79€, falas. /iPhone, iPad
Track Kit është një tjetër program mjaft interesant nëpërmjet të cilit ju mund të ndani rrugën e përshkruar ku shkoni për të vizituar një qytet- Mund të shënoni çdo pikë ndalese në hartë dhe të ruani këtë rrugë të përshkruar për ta ndarë me miqtë tuaj ose mund të ndërtoni rrugët për tu përshkruar në një udhëtim që doni të bëni në të ardhmen.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment