Jo vetëm siguri, Face ID në iPhone x mund të përdoret edhe për të na dhënë ndonjë këshillë për sa i përket estetikës. Aplikacioni Warby Parker, momentalisht i disponueshëm vetëm në SHBA, shfrytëzon fotokamerën TrueDepth për të skanerizuar fytyrën tonë dhe për të të na këshirlluar syzet më të përshtatshme për ne.

Një algoritëm i posatçëm studion fytyrën tonë dhe në vetëm pak sekonda shfaq një listë syzesh që përshtaten më së miri me formën e fytyrës tonë. Aplikacioni nuk lejon testimin në mënyrë virtuale të syzeve që ofron, por limitohet vetëm në sugjerimin e modeleve. /iPhoneAlbania

Warby Parker | iOS 10 | App Store - Falas

0 komente:

Post a Comment