Apple ka shkarkuar një nga inxhinierët e saj pasi ka postuar në YouTube një video të iPhone X para lançimit zyrtar. Video u nda gjerësisht pasi u bë virale nga faqet e lajmeve të teknologjisë dhe bloget që e shikojnë Apple.

Inxhinieri është justifikuar duke deklaruar se videoja ishte hedhur në YouTube nga e bija pasi ajo kishte vizituar një ditë kampusin ku ai punonte. Vajza tha se babai i saj u shkarkua për thyerjen e politikës së rreptë të Apple që ndalon filmimin në kampusin e saj. Apple ende nuk ka dhënë asnjë koment dhe as nuk është përgjigjur në një kërkesë për koment. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment