Gameloft ka inauguruar javën e ofertave me rastin e Black Friday me një promocion që përfshin lojërat e saj më të rëndësishme. Në ofertë gjeni tituj si: Asphalt 8: Airborne, Blitz Brigade, Dragon Mania Legends, March of Empires, Sniper Fury, World At Arms etj.

Gjatë gjithë kësaj jave, çdo ditë do të ketë promocione të reja brenda lojërave për të gjithë të apasionuarit. Ofertat e Gameloft për Black Friday nisin sot dhe do të përfundojnë më 29 nëntor. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment