Spam Defender është një aplikacion i nevojshëm për të identifikuar dhe bllokuar telefonatat e padëshiruara dhe mesazhet e rrezikshëm. Ndryshe nga aplikacione të tjera të ngjashme që ndodhen në App Store, Spam Defender nuk kërkon akses në rubrikën dhe numrin e telefonit të përdoruesit, duke respektuar kështu privatësinë.

Por si funksionon? Seleksionimi dhe identifikimi i telefonatave nëhet falë mbështetjes së framework CoreML. Për të funksionuar aplikacioni duhet ta aktivizoni atë tek impostimet e iOS në menunë Settings në seksionin e bllokimit të telefonave dhe mesazheve Spam.

Spam Defender | iOS 11 | App Store - Falas

0 komente:

Post a Comment