iPhone X vjen në treg me shumë ndryshme përsa i përket dizajnit, nëse e krahasojmë atë me versionet paraardhëse, por në këtë artikull duam të fokusojmë funksionin e melodisë për eventet e sistemit opereativ. Siç e dimë të gjithë, që nga iOS 7, melodia e parapërcaktuar në iOS 7 është "Opening" e cila vazhdon të jetë edhe në iPhone 8 e poshtë, ndërsa në iPhone X, Apple ka menduar të krijojë një tjetër melodi e cila quhet "Reflection".

Zhvilluesi i programeve, Guilherme Rambo ka mundur të nxjerrë nga iPhone X file-in e kësaj melodie dhe ju mund ta shkarkoni atë nga ky link. Për ta instaluar si melodi, duhet ta bëni nëpërmjet GarageBand, për të cilën shumë shpejt do t'ju sjellim një guidë, ose mënyrës klasike për të shtuar melodi. Gjithashtu nëse jeni kurioz, më poshtë do të gjeni kanlin Youtube nga ku mund ta dëgjoni/iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment