MultiVision është një aplikacion që ju lejon të shikoni dy video njëkohësisht në të njëjtën pajisje, përfshirë programet TV dhe videot në YouTube. Përdorimi i aplikacionit është i thjeshtë: sapo ta instaloni atë, mjafton ta hapni dhe menjëherë do të projektoheni në faqen kryesore që e ndan ekranin në dysh.

Duke klikuar tek butoni "+", do të hapet një menu ku mund të shtoni video nga burime të ndryshme për t'i parë me anë të këtij aplikacioni. "Browser" mund të shikoni një tutorial të shpejtë dhe të bëni kërkime për link url. "Search from Youtube" për të kërkuar brenda aplikacionit video të ndryshme.

MultiVision TV është e disponueshme në App Store me çmimin 1,99€. Kërkon iOS 8.0 ose një version më të ri dhe është kompatibël me iPhone, iPad dhe iPod touch. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment