Apple ka njoftuar se iPhone X do të jetë i disponueshëm edhe në 13 shtete të tjera - përfshirë këtu edhe Shqipërinë dhe Kosovën - nga 24 nëntori. Nga ajo ditë do të jenë plot 70 shtetet ku do të jetë i disponueshëm modeli më i ri Apple.

Duke filluar nga data 24 nëntor, iPhone X mund të blihet edhe në Shqipëri, Kosovë, Bosnje, Kamboxha, Makao, Maqedoni, Malaizi, Mal i Zi, Serbi, Afrikë e Jugut, Kore e Jugut, Tailandë dhe Turqi. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment