Face ID nuk është i lidhur vetëm me zhbllokimin e iPhon X, falë tij mund të ulim edhe volumin e ziles ose të alarmit nëse shikoni pajisjen. Nëse telefoni juaj iPhone X është duke tingëlluar, qoftë për një telefonatë qoftë për alarmin e mëngjesit, do të mjaftojë ta shikoni për të ulur volumin e ziles.

Ky funksion është i mundur falë Face ID që e ul automatikisht volumin e ziles pasi pa arritur të ketë vëmendjen nga ana e përdoruesit. Një funksion mjaft komod, pasi po ta mendoni mirë, ndërkohë që është duke rënë zilja ne menjëherë e shohim telefonin dhe kështu që nuk është e nevojshme që zilja të jetë në maksimum për të patur vëmendjen tonë. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment