Apple sapo ka lëshuar iOS 11.1.2, një përditësim software për iPhone, iPad dhe iPod touch që sjell disa korrigjime dhe përmirësime të sistemit. Këtë version mund ta instaloni direkt nga iPhone nga aplikacioni Settings > Update Software, ose nga kompjuteri me anë të programit iTunes.

Ky version është shumë i lehtë dhe sjell disa përmirësime të vogla. Më në veçanti, është korrigjuar problemi që kanë hasur disa përdorues me ekranin e iPhone X kur e përdorin atë në temperatura shumë të ulëta. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment