Apple ka lëshuar versionin beta 2 iOS 11.2. Ky version është momentalisht i disponueshëm vetëm për zhvilluesit. iOS 11.2 beta 2 sjell disa përmirësime në performancë dhe korrigjon disa bug.

0 komente:

Post a Comment