Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Maven Web Browser Plus, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Maven Web Browser është një eksplorues i rrjetit intenet. Ndryshe nga Safari apo Chrome programi ju ofron funksione që do të lehtësojnë lundrimin në internet, siç është mundësia për të përdorur gjestin e dy gishtave mbi ekran. Sot këtë program mund ta shkarkoni falas.


iColorama S, nga 2.69€, Falas. /iPhone
iColorama është një program i cili ofron shumë efekte grafike dhe funksione të tjera për përpunimin e fotografive në mënyrë profesionale. Përveç efekteve grafike mund ti aplikoni fotove tuaja edhe filtra ose shkrime mbi fotografinë.


- Workbreaker, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Workbreaker është një program i dobishëm i cili do t'ju ndihmojë të rrisni produktivitetin tuaj duke menaxhuar punët ditore dhe në intervale të caktuara do t'ju sugjerojë të bëni pushim me qëllim shkëputjet momentale nga ajo që po bëni. Ja vlen ta keni këtë program.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment