Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Afterlight, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Afterlight është një program i cili na jep mundësinë të modifikojmë foto në mënyrë profesionale duke i aplikuar efekte grafike sipas fantazisë. Ky program është nga më të shkarkuarit në App Store, përsa i përket kategorisë në të cilën bën pjesë, dhe sot mund ta shkarkoni falas.


- Tick Tock Clock: Learn how to tell the time, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Tick Tock Clock është një lojë me temë kuic e cila i dedikohet fëmijëve. Ato mund të mësojnë të thonë orën që shfaqet në çdo nivel. Sot atë mund ta shkarkoni falas.


BombKit, nga 4.49, falas. /iPhone, iPad
BombKit është një program i cili do të stimulojë shpërthimin e një bombe. Grafika është mjaft reale dhe do të keni mundësinë të hidhni në erë objekte të ndryshme për të testuar fuqinë e bombës. Në qoftë se jeni kuriozë të shikoni çndodh realisht kur shpërthen një bombë mund ta provoni këtë program.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment