Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- iPlayTo, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
iPlayTo është një program i dobishëm nëpërmjet të cilit mund të shikoni videot dhe fotot personale direkt në një aparat që suporton teknologjinë UPnP ose DLNA. Këto 2 teknologji mund të gjënden në aparatë elektronikë si Smart TV, Sony Play Station apo XBox. Sot këtë program mund ta shkarkoni falas për një periudhë kohe të limituar.


Typic - Text on Photos, nga 4.49€, falas. /iPhone, iPad
Typic është një program i cili do të na japë mundësinë të modifikojmë fotot që kemi në iDevice me efekte mjaft të bukura edhe modele shkrimesh inovative. Programi është gjithashtu mjaft i thjeshtë për tu përdorur nga të gjithë.


Aureus, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Aureus është një një lojë mjaft e bukur me temë kuic ku ju duhet të reshtoni elementë të të njëjtit tip, horizontalisht ose verticalisht. Gjithashtu kjo lojë mund të luhet online edhe me miqtë tuaj. Ja vlen ta provoni.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment